El Noi Del Maravillas

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Noi Del Maravillas.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,87 MB
ISBN
9788417016159

Torna Lluís Llach amb una història emotiva i personal. El retrat d'un cantant i d'un teatre de varietats del Paral·lel.Roger Ventós (1939-2017) no va ser únicament un baríton de renom internacional en el món de l’òpera: va ser també, ara ho sabem, l’autor d’aquesta novel·la autobiogràfica. Per explicar-nos els seus orígens i detallar-nos els seus primers passos com a cantant líric, ens introdueix en el món fascinant del Maravillas, el teatre de varietats del Paral·lel barceloní on va créixer la seva família i on ell passa els anys d’adolescència i primera joventut. La història del local, des del seu origen a les acaballes del segle XIX fins a un grand finale insospitat, emmarca la vida d’en Roger, que s’acompanya d’un elenc de personatges inoblidables: la mare i l’oncle tramoistes, la propietària del teatre, els músics i els artistes, un exballarí reconvertit en apuntador i cambrer... I, naturalment, hi ha també el contrast cosmopolita del món de l’òpera, on res no és tampoc ben bé com sembla. I per darrere, movent els fils de la tramoia, la traça d’un autor cada vegada més experimentat, que sap de primera mà què vol dir ser un cantant i trepitjar els escenaris.

Encuentroelemadrid.es El Noi Del Maravillas Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Noi Del Maravillas en formato PDF. El libro El Noi Del Maravillas en formato MOBI. El libro El Noi Del Maravillas en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Llach. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

'El noi del Maravillas', la nova novel·la de Lluis Llach L ...

Per explicar-nos els seus orígens i detallar-nos els seus primers passos com a cantant líric, ens introdueix en el món fascinant del Maravillas, el teatre de varietats del Paral·lel barceloní on va créixer la seva família i on ell passa els anys dadolescència i primera joventut.

El Noi Del Maravillas | 9788417016159 | Llach, Lluís ...

Sobre l'autor de El noi del Maravillas. Sobre l'autor de El noi del Maravillas Lluís Llach. Lluís Llach (Girona, 1948) va tancar el 2007 quaranta anys d'una carrera artística que el va dur a actuar arreu del món i a assolir èxits discogràfics sense precedents en la cançó catalana.