Cruxent: L Esperit De La Memoria

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cruxent: L Esperit De La Memoria.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,82 MB
ISBN
9788483349434

Se’l va arribar a conèixer com l’Indiana Jones veneçolà, però molt abans de la icona del cel·luloide, Josep Maria Cruxent ja era un dels màxims exponents de l’arqueologia d’exploració. En donen fe veritables odissees modernes, com l’expedició francoveneçolana a les fonts de l’Orinoco, l’any 1951, o l’anomenada Ruta de Balboa, a través d’una de les selves més inhòspites del continent americà, la del Darien; en aquest cas, junt amb sa majestat Leopold III de Bèlgica. Després de la Guerra Civil, Cruxent s’havia exiliat a Veneçuela, país al qual acabaria donant la prehistòria que no tenia. Amb pic i pala com a principals eines de treball, de sol a sol i al llarg de més de cinquanta anys, va ajudar a descolonitzar el coneixement suposadament neutre de «l’acadèmia del Nord». És més, els nous horitzons que eixamplà per als períodes americans paleoindi i indohispà fan del catalanoveneçolà un referent en intentar comprendre l’adaptació de l’ésser humà a noves condicions ambientals.

Encuentroelemadrid.es Cruxent: L Esperit De La Memoria Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Cruxent: L Esperit De La Memoria en formato PDF. El libro Cruxent: L Esperit De La Memoria en formato MOBI. El libro Cruxent: L Esperit De La Memoria en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ferran Cabrero. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Pròleg al llibre de Ferran Cabrero, Cruxent - Institut ...

Oliver (2008) 'Prologo' en libro de Ferran Cabrero: "Cruxent: L'esperit de la materia" [en Catalan con traduccion al Castellano].

PDF Gabriela Dalla Corte Universitat de Barcelona

La presente Memoria de Responsabilidad Social Empresarial recoge en un documento público los compromisos y actividades llevadas a cabo en este ámbito por la OSI Barrualde-Galdakao, organización de servicios sanitarios integrada en la Red de Osakidetza y perteneciente a la red sanitaria pública vasca durante el año 2014, también