Emprendre En Temps De Crisi

NOMBRE DEL ARCHIVO
Emprendre En Temps De Crisi.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,42 MB
ISBN
9788490298404

Estan preparades l'emprenedoria i les micro, petites i mitjanes empreses (MPIMES) catalanes per competir en el nou món global que basa la competitivitat en el coneixement? Ha canviat alguna cosa en el món de les MPIMES que ens faci pensar que podran articular la transformació i el futur de la nostra economia i la nostra societat? O, al contrari, ¿són una espècie social en perill d'extinció? Aquestes són algunes de les preguntes que han inspirat aquest llibre. A partir d'una recerca sobre les empreses catalanes creades en temps de crisi, aquest llibre analitza els determinants i els resultats de l'emprenedoria innovadora i el seu procés de generació de valor en xarxa. Els resultats ens confirmen bones notícies perquè, tot i la crisi, l'economia catalana amplia la seva base emprenedora innovadora, millora el seu procés de generació de valor i evoluciona cap a una xarxa de negocis. Tot un signe d'optimisme per al futur.

Encuentroelemadrid.es Emprendre En Temps De Crisi Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Emprendre En Temps De Crisi con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Emprendre En Temps De Crisi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Emprendre En Temps De Crisi y otros libros de Joan Torrent I Sellens.

El momento de los valientes - Emprendedores

Emprendre en temps de crisi 6 Així doncs, i sota el paraigües analític del nou escenari econòmic i social que defineixen l'emprenedoria innovadora, la interconnexió en xarxa i la importància decisiva dels fluxos de coneixement i d'innovació, a continuació començarem a

Emprendre en temps de crisi - -5% en libros | FNAC

Lo que partió como una crisis financiera, se ha trasladado a muchas otras áreas de la economía y el crecimiento de la producción se ha detenido en varios países. Esta crisis tiene distintos efectos sobre las tres fases del emprendedor: emprendedor potencial, emprendedor incipiente y propietario-gerente.