100 Activitats Montessori Per Ajudar Els Teus Fills En L Aprenentatge De La Lectura I L Escriptura

NOMBRE DEL ARCHIVO
100 Activitats Montessori Per Ajudar Els Teus Fills En L Aprenentatge De La Lectura I L Escriptura.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,80 MB
ISBN
9788491371786

100 activitats per ajudar els nens a llegir i escriure.El període sensible de l’escriptura i de la lectura comença una mica abans dels 3 anys i continua fins als 6 anys. Si li proposem al nen, en aquest període privilegiat, activitats lúdiques i variades, acompanyades d’un ambient de serenitat al seu voltant, li proporcionarem les claus per aprendre l’escriptura i la lectura amb facilitat.

Encuentroelemadrid.es 100 Activitats Montessori Per Ajudar Els Teus Fills En L Aprenentatge De La Lectura I L Escriptura Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de 100 Activitats Montessori Per Ajudar Els Teus Fills En L Aprenentatge De La Lectura I L Escriptura con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de 100 Activitats Montessori Per Ajudar Els Teus Fills En L Aprenentatge De La Lectura I L Escriptura en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga 100 Activitats Montessori Per Ajudar Els Teus Fills En L Aprenentatge De La Lectura I L Escriptura y otros libros de Marie-helene Place.

100 Activitats Montessori Per Ajudar els teus Fills - -5% ...

Un nou títol de la col lecció Toca, toca amb un format més petit, centrat en els conceptes bàsics, com els colors. Una proposta senzilla, amb una sola imatge i una textura a cada pàgina que atraurà l atenció dels bebès.

ALIBRI

100 activitats Montessori per ajudar els teus fills en l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura. 2/6 anys Ève Herrmann. El període sensible del llenguatge comença una mica abans dels 3 anys i continua fins als 6.