Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,62 MB
ISBN
none

Tremp, Garsineu Edicions, 1997, 17x24 cms., 39 pàgs., rústica, partitures. Col.lecció Amicus Liber nº 002

Encuentroelemadrid.es Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Balls Antics Del Pallars. (Facsímil De L'edició De 1906) en tu teléfono, tableta o navegador!

Barcelona | enciclopèdia.cat

Adulfo de Pallars, (?-923) fue el primer obispo de Roda de Isábena (887-923). Hay dudas sobre los detalles de la creación del obispado, promovido por Ramón II de Pallars-Ribagorza, y padre de Atón de Bigorra [1] [2] (segundo obispo de la sede), con la ayuda del obispo usurpador Esclua de la diócesis de Urgel.

PDF S , Amadeu / R OSSINYOL Homilies d'Organyà. Facsímil del ma-

Els mes antics memorials de la serie son els de 1306, atribui'ts a Mateu Botella, que denoten ja un gran interés per a descriure els béns del Patrimoni i, sobretot, els béns alienáis; aixó fa suposar que també aquest rei tingué una política de recuperació del patrimoni reial alienat, que no ha estat estudiada, bé que Pere Ortí ha ...