Emi I Max: Els Pous Contaminats

NOMBRE DEL ARCHIVO
Emi I Max: Els Pous Contaminats.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,64 MB
ISBN
9788424631970

El canvi climàtic fa que augmenti el nivell del mar i s'inundin terrenys habitats. La Serena, amb l'Emi i en Max, viatgen al parc natural de Sundarbans, a Bangla Desh, per investigar el fenomen. Des de la fúria dels monsons fins a la polèmica dels cultius transgènics, ara viuràs una de les aventures més actuals i plenes d'acció de l'Emi i en Max.

Encuentroelemadrid.es Emi I Max: Els Pous Contaminats Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Emi I Max: Els Pous Contaminats en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Emi I Max: Els Pous Contaminats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Emi I Max: Els Pous Contaminats en tu teléfono, tableta o navegador!

L'amenaça del virus mutant - Librería papelería Pipper

Gemma Lienas Massot (born 16 January 1951) is a Spanish writer, feminist activist, and politician. In October 2015, she became one of Barcelona's deputies for Catalunya Sí que es Pot.She is a recipient of the medal Francesc Macia al Treball.

Gemma Lienas i Massot - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El tiempo en Els Pous, Lluvias en Els Pous, viento en Els Pous, estación meteorológica de Els Pous, completa prediccion meteorologica de Els Pous, incluye probabilidad de lluvia (precipitaciones), nieve, viento (velocidad del viento), indice UV, esta informacion meteorologica no es generada por una estación meteorologica, sino que se trata de una prediccion meteorolgica o prevision ...