La Barcelona Modernista

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Barcelona Modernista.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,77 MB
ISBN
9788497912358

La Carla i el Pol són molt amics. Tenen ganes de descobrir coses noves del seu entorn, i es deleixen, sobretot, per conèixer nous llocs, aprendre detalls de la seva història i parlar amb la seva gent. El Zum-Zum és un globus molt especial que s’ha convertit en el seu amic inseparable. Des que el van conèixer, un dia a la fira, ja no se n’han separat mai més. És ell qui els condueix a les situacions més inesperades i el responsable que el Pol i la Carla visquin, cada dia, noves i emocionants experiències. En aquesta ocasió tindran l’oportunitat de contribuir a les obres del temple de la Sagrada Família, ja que sembla que algú està disposat a fer que aquest emblemàtic edifici no es pugui acabar de construir mai més. Per això hauran de superar entrebancs i enfrontar-se a perills mentre van descobrint els detalls de la Barcelona modernista acompanyats per un guia d’excepció. A més, disposaran de l’ajuda de totes les criatures “de pedra” creades pel genial arquitecte Antoni Gaudí. Una aventura “monumental”. Lluís Albert Arrufat És llicenciat en belles arts i treballa com a professor. Fou un dels artífexs, junt amb altres dibuixants, del fanzine Sopes d’all. Com a il·lustrador ha publicat en premsa. També ha fet publicitat i ha il·lustrat llibres de text. Al llarg del 2004 publicà a la revista Cavall Fort el còmic Roc Roca i els lladres del monestir. Roger Roig És llicenciat en filologia catalana i treballa en el món editorial. Ha publicat diversos contes en reculls de narracions, i és autor del text de les altres dues aventures dels Amics del Zum-Zum: La Tarragona romana i A les terres del Quixot.

Encuentroelemadrid.es La Barcelona Modernista Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Barcelona Modernista en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de La Barcelona Modernista en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Barcelona Modernista en tu teléfono, tableta o navegador!

barcelona modernista - Iberlibro

Un buen punto para iniciar la Ruta del Modernismo es el ARC DE TRIOMF (ARCO DE TRIUNFO. Paseo de Lluís Companys, s/n), construido según el diseño de Josep Vilaseca en el comienzo del paseo de Lluís Companys, que presidía la entrada del recinto de la Exposición Universal de 1888.

Viaje por la Barcelona Modernista - YouTube

El pasado viernes, la galería Gothsland clausuró la exposición 'Barcelona i Els Quatre Gats. Un gir vers la modernitat', que ha sido visitada por más de 26.000 seres humanos a lo largo de los ...