L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del Treball S Ocial

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del Treball S Ocial.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,41 MB
ISBN
9788484248019

La col·lecció Quaderns per a la Inclusió Social pretén ser el vehicle periòdic d'anàlisi i de reflexió-formació vers temes que en aquests temps ocupen i preocupen la societat: la vulnerabilitat i l'augment de riscos socials. Des d'aquestes pàgines s'aporten respostes i propostes per millorar i optimitzar els processos i mètodes d'intervenció social, així com identificar problemàtiques en funció de l'entorn per aportar-hi coneixement i pensament a un objectiu específic: el manteniment i l'enfortiment de la cohesió social.

Encuentroelemadrid.es L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del Treball S Ocial Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del Treball S Ocial en formato PDF. El libro L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del Treball S Ocial en formato MOBI. El libro L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del Treball S Ocial en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Varios Autores. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

L Atencio Centrada En La Persona. Un Enfocament Des Del ...

Empreses amb valor social: un enfocament renovat al concepte d'emprenedoria. Acció social; Divendres, 13 d'abril de 2018 ... programes i serveis per a l'atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual per a la millora de la seva autonomia. ... no pel fet de ser realitzades des de la diferència.

Los profesionales en la atención centrada en la persona

El pasado 10 de Octubre celebramos el Día mundial de la Salud Mental, con el lema "soy como tú aunque aún no lo sepas". Hablar de la intervención del trabajador social en este área es ...