La Velocitat De La Llum

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Velocitat De La Llum.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,75 MB
ISBN
9788483104248

Aquesta és la història d’una amistat, una amistat que comença el 1987, quan el narrador, un jove aspirant a novel·lista, viatja a una universitat del Mig Oest nord-americà i coneix a Rodney Falk, el seu company de despatx, un excombatent del Vietnam esquerp i inaccessible, iradament lúcid i corsecat pel secret del seu passat. Però aquesta és també la història d’una experiència radical en l’abisme indesxifrable del mal i la culpa, que el propi narrador només aconseguirà entendre i assumir anys més tard, com en una fulguració, quan conegui l’èxit i el que aquest té de corrupció insidiosa. A aquelles alçades la figura imprecisa de Rodney i la seva història devastadora acabaran imposant-se-li amb la força d’allò que és necessari, com un emblema de la seva pròpia història i tal vegada de la condició humana.

Encuentroelemadrid.es La Velocitat De La Llum Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Velocitat De La Llum con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de La Velocitat De La Llum en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Velocitat De La Llum y otros libros de Javier Cercas.

La Llum - Recull De Materials

Quan la llum passa d'un mitjà transparent a un altre es produeix un canvi en la seva direcció a causa de la distinta velocitat de propagació que té la llum en els diferents mitjans materials. A aquest fenomen se l'anomena refracció.

Converteix Velocitat, Velocitat de la llum

VELOCITAT DE LA LLUM Si aquest tren viatja a 300 km/h ,quants dies trigarà a recórrer la distància que fa la llum en 1 segon? 42 dies 9. 300.000 km : 300 km/ h = 1.000 h 1.000 h : 24 h/dia = 41'666666 = 42 dies 10. LA REFLEXIÓ DE ...