Un Estiu Devastador

NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Estiu Devastador.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,55 MB
ISBN
9788416260393

Com dins un formiguer inundat per la crescuda brutal del riu, la gent del poble lluita, s’ofega, mossega, desespera per surar. El cop d’estat feixista obre les aigües el 1936. Mentre la guerra es defineix a les trinxeres, quin nom té la mort a la rereguarda? L’opressió retuda sobre la misèria esclata. Armes preparades per la defensa encanonen i abaten veïns desarmats. El 1938, amb la batalla perduda, els més joves, la quinta del biberó, amb 17 anys només, són mobilitzats. Un d’ells va de dol. Per què? Amb els seus ulls viurem el caos del front, les arrels del conflicte, la persecució dels sindicalistes i dels conservadors, el desgavell de les tensions acumulades, la singular situació de les dones, la desfeta, l’entrada de l’exèrcit al poble, la devastació criminal del tribunal militar i tots els silencis. Un estiu devastador dona veu a les víctimes i als qui no ho semblen, que som tots, amb una equilibrada combinació de passió narrativa i crònica rigorosa, de personatges vius i arxius esgrogueïts, i amb una anàlisi equànime però mai neutral sobre el context social i polític del període més negre i callat de la nostra història.

Encuentroelemadrid.es Un Estiu Devastador Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Un Estiu Devastador en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Un Estiu Devastador en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Estiu Devastador en tu teléfono, tableta o navegador!

GUILLEM CORTES MORA | Casa del Libro México

Un estiu devastador, El pensament viatger, Nosaltres els fusterians i La improbable vida de Joan Fuster. Quasi quatre mesos sense publicar cap post nou! I això que m'havia compromés amb mi mateix a publicar-ne un al mes, en fi, ací estic i per a compensar comentaré quatre llibres de colp.

«Un estiu devastador» se presenta este jueves en la Casa ...

El proper dissabte 26 de gener de 2019 a les 19.00h al segon pis de la Biblioteca Municipal 'Joan Fuster' es realitzarà la presentació/xerrada del llibre de Guillem Cortés 'Un estiu devastador' Un relat que ens conta com dins d'un formiguer inundat per la crescuda brutal del riu, la gent del poble lluita, s'ofega, mossega, desespera per surar.