La Nit Sagrada

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nit Sagrada.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,57 MB
ISBN
9788429746693

«Va ser en el decurs d´aquella nit sagrada, la vint-i-setena del mes de ramadà, [...] quan mon pare, que s´estava morint, em va cridar a la vora del seu llit i em va alliberar» L´infant de sorra, que ha crescut i s´ha convertit en una dona sàvia i bonica, ens explica la intransigència islàmica que ha hagut de patir tota la vida: per voluntat del seu pare va ser educada com un mascle i se li va ocultar el veritable sexe per salvar l´honor i l´herència d´una casa amb set filles. Ara s´ha d´enfrontar a una vida en la qual no hi ha espai per a la tendresa ni el respecte. La nit sagrada, que va guanyar el premi Goncourt 1987, és un relat sobre l´aprenentatge de la vida i l´anhel de recuperar la identitat primigènia.

Encuentroelemadrid.es La Nit Sagrada Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Nit Sagrada en formato PDF. El libro La Nit Sagrada en formato MOBI. El libro La Nit Sagrada en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tahar Ben Jelloun. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Preparant la Nit d'Ànimes - Centre Cívic Sagrada Família

La Nit dels Museus. La Nit dels Museus (Noche de los Museos en catalán), es una iniciativa en la que distintos museos se adhieren a un evento cultural en el que abren sus puertas hasta pasada la madrugada. En Barcelona, los museos que se adhieren a esta iniciativa, acostumbran a poderse visitar gratis.

La nit sagrada PDF Libro - tv-efir.com

La Nit dels Museus 2020 s'ajorna al 14 de novembre. A causa de la situació sanitària a tot el món, el Ministeri de Cultura francès, impulsor de la Nit dels Museus a Europa, ha decidit ajornar la Nit Europea dels Museus a la tardor i la nova data serà dissabte 14 de novembre.