Puig Castellar, Poblat Laietà. Els Ibers.

NOMBRE DEL ARCHIVO
Puig Castellar, Poblat Laietà. Els Ibers..pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,23 MB
ISBN
none

Barcelona, Graó Editorial/Diputació de Barcelona, 1991, 21x20 cms., 62 pàgs., rústica, il.lustrat. 3ª edició. Col.lecció Biblioteca de la Classe nº 28 (4E)

Encuentroelemadrid.es Puig Castellar, Poblat Laietà. Els Ibers. Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Puig Castellar, Poblat Laietà. Els Ibers. en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Puig Castellar, Poblat Laietà. Els Ibers. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Puig Castellar, Poblat Laietà. Els Ibers. en tu teléfono, tableta o navegador!

Las "cabezas cortadas" del poblado ibérico del Puig ...

Ruta IBERS BCN: del Puig Castellar a les Maleses de senderismo en Santa Coloma de Gramenet, Catalunya (España). Descarga el track GPS y sigue el recorrido del itinerario del sendero desde un mapa. Senderisme i cultura en tren. Assentaments Ibers prop de Barcelona. Del Metro del Singuerlìn a Puig Castellar i les Maleses acabant a la Renfe de Montcada. Visitant les ermites de Sant Climent i ...

Institut Puig Castellar - Benvinguts al Puig, benvinguts a ...

La Ruta dels Ibers: El país dels laietans, ... POBLAT IBÈRIC DE PUIG CASTELLAR Al dia següent, després d'esmorzar, començareu l'itinerari d'unes dues hores i mitja que us durà fins al poblat ibèric de Puig Castellar, dalt d'un turó a Santa Coloma de Gramenet.