En Jim Boto I Els 13 Salvatges

NOMBRE DEL ARCHIVO
En Jim Boto I Els 13 Salvatges.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,27 MB
ISBN
9788424632441

Les aventures den Lluc el maquinista i en Jim Botó continuen. Els amics anteriors els seran de molta ajuda per resoldre el misteri de lorigen den Jim per lluitar contra els temibles pirates coneguts com els 13 Salvatges. El final, sorprenent i emotiu, no deixarà indiferents els lectors. Edició commemorativa del 80è aniversari del naixement de lautor.

Encuentroelemadrid.es En Jim Boto I Els 13 Salvatges Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de En Jim Boto I Els 13 Salvatges con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de En Jim Boto I Els 13 Salvatges en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Jim Boto I Els 13 Salvatges y otros libros de Michael Ende.

En Jim Botó i els tretze salvatges

 Les aventures d'en Lluc el maquinista i en Jim Botó continuen. Els amics anteriors els seran de molta ajuda per resoldre el misteri de l'origen d'en Jim per lluitar contra els temibles pirates coneguts com els 13 Salvatges. El final, sorprenent i emotiu, no deixarà indiferents els lectors.

En Jim Botó I Els 13 Salvtages PDF Libro ...

Sinopsis: Les aventures d'en Lluc el maquinista i en Jim Botó continuen. Els amics anteriors els seran de molta ajuda per resoldre el misteri de l'origen d'en Jim per lluitar contra els temibles pirates coneguts com els 13 Salvatges.