Ordenacio Del Territori I Medi Ambient:_ Manual De Practiques

NOMBRE DEL ARCHIVO
Ordenacio Del Territori I Medi Ambient:_ Manual De Practiques.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,68 MB
ISBN
9788497052603

L'ordenació del territori juga un paper important en la prevenció dels problemes ambientals, orientant l'ús racional del sòl, la protecció dels recursos naturals i la defensa front als riscos naturals. Amb l'objectiu de proporcionar als alumnes universitaris metodologies, tècniques i eines per a l'elaboració dels instruments d'ordenació del territori es fa necessària la realització de pràctiques amb un Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) per assegurar la correcta comprensió del procés de planificació. El present manual està dividit en 3 parts: la primera introdueix a l'alumne en el món dels SIG i concretament en el maneig del programa ArcView GIS (ESRI), la segona part inclou el programa de pràctiques a desenvolupar a partir de la informació cartogràfica disponible i en la tercera figuren una sèrie d'annexos de referència com les llegendes de la Cartografia Temàtica, tallers complementaris, programes informàtics alternatius, etc...

Encuentroelemadrid.es Ordenacio Del Territori I Medi Ambient:_ Manual De Practiques Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Ordenacio Del Territori I Medi Ambient:_ Manual De Practiques en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Ordenacio Del Territori I Medi Ambient:_ Manual De Practiques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ordenacio Del Territori I Medi Ambient:_ Manual De Practiques en tu teléfono, tableta o navegador!

PDF 1. DESCRIPCIÓN DE LA ASIGNATURA Grado: Derecho

5/2014, de 25 de juliol, de la Generalitat, d Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana, una vegada admesa a tràmit la sol·licitud, ... Territorio y Medio Ambiente, avenida del Mar, número 16, planta pri - mera, de Castellón de la Plana.

PDF Ordenación Del Territorio: Medio Físico Y Humano

El Departamento de Medio Ambiente, Ordenación del Territorio y Vivienda ... Manuales de buenas prácticas ambientales:Auxiliar de ayuda a domicilio. Efectos sobre el Medio Ambiente En el desarrollo de la actividad se contribuye a distintos problemas ambientales, en la forma que a continuación se indica: