La Ma De Fatima

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ma De Fatima.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,85 MB
ISBN
9788499086927

s. XVI. Hernando, un joven morisco atrapado entre dos culturas irreconciliables, sobrevivirá a la guerra, a la opresión cristiana y a una apasionada historia de amor en el marco de la majestuosa ciudad de Córdoba.El 1568, a les valls i les muntanyes de Las Alpujarras, esclata el crit de la revolta: tips d’injustícies, espolis i humiliacions, els moriscos s’enfronten als cristians i inicien un combat desigual que només podia acabar amb la derrota i la dispersió dels primers per tot el regne de Castella.Entre els rebels hi ha el jove Hernando. Fill d’una morisca i d’un capellà que la va violar, és rebutjat pels seus a causa del seu origen, i pels cristians a causa de la cultura i els costums de la seva família...Durant la insurrecció coneix la brutalitat i la crueltat dels uns i els altres, però també troba l’amor en la figura de la valerosa Fàtima, de grans ulls negres. Després de la derrota, forçat a viure a Còrdova i enmig de les dificultats de la vida quotidiana, dedicarà totes les forces a fer que la seva cultura i la seva religió, la dels vençuts, recuperin la dignitat i el paper que els correspon. Per això haurà de córrer riscos i atrevir-se a dur a terme iniciatives audaces i molt perilloses.«Manté l’expectació del lector al llarg del voluminós metratge, defuig la previsibilitat, s’apropa a l’ideari dels autors francesos i italians (passió, revenja, esperança i justícia) i captura l’interès amb múltiples subtrames que actuen com a llibres en cadena.», El Periódico de Catalunya

Encuentroelemadrid.es La Ma De Fatima Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Ma De Fatima en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de La Ma De Fatima en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Ma De Fatima en tu teléfono, tableta o navegador!

Pulseras y la mano de Fátima - Mano de fatima

También se llama «ojo de Fátima», debido a que algunas versiones del símbolo incluyen un ojo. Según cuenta una leyenda popular, una noche el marido de Fátima regresó a su casa acompañado de una concubina mientras Fátima preparaba la cena. Al verla, la celosa Fátima regresó a la cocina irritada y metió la mano en el cazo hirviendo.

LA MANO DE FATIMA Significado, origen y como utilizarlo ...

La Mano de Fátima ¿Has leído este libro? ¿Lo has disfrutado? ¿Te gustaría debatir con otros lectores algún aspecto? Para ello ponemos a vuestra disposición esta herramienta, en la que podéis exponer y compartir vuestras opiniones sobre este libro.