Activitats D Oci I Esports D Aventura Al Delta De L Ebre

NOMBRE DEL ARCHIVO
Activitats D Oci I Esports D Aventura Al Delta De L Ebre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,64 MB
ISBN
9788489890756

El delta de l’Ebre ofereix moltes possibilitats per a la pràctica d’esports ben diversos que permeten el contacte amb un medi natural tan excepcional. En aquest llibre s’hi poden trobar un ampli ventall de possibilitats tant per als amants dels esports d’aventura com per als que prefereixen activitats d’oci més aptes per a un públic de totes les edats.

Encuentroelemadrid.es Activitats D Oci I Esports D Aventura Al Delta De L Ebre Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Activitats D Oci I Esports D Aventura Al Delta De L Ebre en formato PDF. El libro Activitats D Oci I Esports D Aventura Al Delta De L Ebre en formato MOBI. El libro Activitats D Oci I Esports D Aventura Al Delta De L Ebre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Castellano. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Activitats d'oci i esports d'aventura al delta de l'Ebre ...

Les Terres de l'Ebre són un territori on un dels rius més grans de la península Ibèrica, el riu Ebre, crea el gran delta de l'Ebre i on les muntanyes del Parc Natural dels Ports es troben amb el mar Mediterrani. És un lloc on els humans i la natura conviuen en harmonia.

Guies, llibres i publicacions de les Terres de l'Ebre

ACTIVITATS D OCI I ESPORTS D AVENTURA AL DELTA DE L EBRE de JOAN CASTELLANO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.