Contes D Estrelles

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes D Estrelles.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,84 MB
ISBN
9788497797191

 Aquest llibre tracta d'acostar als infants les històries imaginàries amb les que els nostres avantpassats s'intentaven explicar els fenòmens de la naturalesa, especialment els fenòmens metereològics i astronòmics. I ho fa explicant les mitologies d'arreu del món en forma de contes infantils, sempre acompanyats d'una breu i entenedora explicació científica del fenomen que tracta de comprendre.

Encuentroelemadrid.es Contes D Estrelles Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Contes D Estrelles en formato PDF. El libro Contes D Estrelles en formato MOBI. El libro Contes D Estrelles en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Contes d'estrelles: 9788497797191: Amazon.com: Books

Els contes més bonics del món. S'acosta el nadal i amb ell una bona oportunitat per regalar llibres als nostres petits. Núvol ha fet un recull dels millors llibres per a infants que trobareu a les llibreries.

20 contes per treballar les emocions amb els infants

Projecte de Recerca de 4rt d'ESO INS Vilatzara. Vilassar de Mar. Projecte DUA (Disseny Universal d'Aprenentatge) Alumnes: Marina Masferrer i Helena Civit. Grup de Teatre La Tropa de Vilassar de ...