L Ombra Dels Dies Roja

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Ombra Dels Dies Roja.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,52 MB
ISBN
9788429761986

D’ençà de D’aspra dolcesa, el primer llibre de versos nou que Miralles dóna a conèixer és L’ombra dels dies roja. Ell mateix el presenta així: “He escrit aquests poemes entre 2002 i 2007. Mentre sobre l’amable terra acollent i soferta i sobre les atrafegades laborioses ciutats dels homes plovia guerra, odi, injustícia, i fruitaven arreu l’especulació, el consum ultrat, el crim, la indignitat, la misèria. He provat de recollir l’ombra fugissera dels dies, roja de sang, amb paraules treballades per a ser belles i per a il•luminar el món i la condició dels humans; contra el soroll, la indiferència i el silenci”.

Encuentroelemadrid.es L Ombra Dels Dies Roja Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro L Ombra Dels Dies Roja en formato PDF. El libro L Ombra Dels Dies Roja en formato MOBI. El libro L Ombra Dels Dies Roja en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carles Miralles. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

L'ombra de la serp - Rick Riordan -5% en libros | FNAC

Primers versos d'un poema en memòria de l'amistat que va unir tots dos artistes fins al final dels dies de l'escultor. Com a perfecta expressió de la comunió dels seus talents artístics, presentem en aquest llibre una selecció de poemes en edició bilingüe, embolicada per la fascinant obra pictòrica de Subirachs.

L'ombra dels dies roja | 9788429761986 | Miralles, Carles ...

Amb aquestes dades tindrem accés a valors tan importants com són: hora de l'inici del primer contacte amb la penombra, hora del primer contacte amb l'umbra, màxim de l'eclipsi, el darrer contacte amb l'ombra i la penombra, durada de l'eclipsi, magnitud, etc. els paràmetres que ens informaran i ajudaran a preparar millor el nostre treball.