El Llibre Dels Dies De Pluja

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Llibre Dels Dies De Pluja.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,52 MB
ISBN
9788428248907

Encuentroelemadrid.es El Llibre Dels Dies De Pluja Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Llibre Dels Dies De Pluja en formato PDF. El libro El Llibre Dels Dies De Pluja en formato MOBI. El libro El Llibre Dels Dies De Pluja en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jane Bull. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

pluja - Viccionari - Wiktionary

Dies de pluja és el cinquè i penúltim volum de "La meva lluita", la monumental obra del noruec Karl Ove Knausgård; en català l'ha publicat L'Altra Editorial en traducció d'Alexandra Pujol.Si el quart volum de la sèrie, Ballar en la foscor ens presentava la història de l'autor durant el temps que va viure al Nord de Noruega, aquest llibre presenta l'episodi següent, quan torna al sud ...

El Llibre Dels Dies De Pluja, Bull, Jane, Isbn: 9788427248908

Aquest any 2017 s'ha publicat el cinquè volum de La meva lluita de Karl Ove Knausgård. A Noruega es titula així, amb el nom genèric i el número de volum, però als diversos països on s'ha anat publicant li han volgut posar un títol a cada lliurament, així en català i castellà s'ha seguit la proposta anglesa i el llibre es titula Dies de pluja amb el subtítol La meva lluita 5.