El Meu Amic El Geni: Drogues? I Aixo Que Es?

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Meu Amic El Geni: Drogues? I Aixo Que Es?.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,46 MB
ISBN
9788484124962

En aquest llibre, en Dani pregunta al geni sobre les drogues. En Rufo li explicarà el perill que representa pendre'n.El meu amic el geni és, a més a més d'una lectura agradable i divertida, una reflexió sobre certs temes que farà que el nen estigui més preparat davant algunes situacions que li poden sorgir ara o a l'adolescència.En Rufo ajudará els nens, amb les seves reflexions raonades, a solucionar... Els problemes de la vida.

Encuentroelemadrid.es El Meu Amic El Geni: Drogues? I Aixo Que Es? Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Meu Amic El Geni: Drogues? I Aixo Que Es? en formato PDF. El libro El Meu Amic El Geni: Drogues? I Aixo Que Es? en formato MOBI. El libro El Meu Amic El Geni: Drogues? I Aixo Que Es? en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carmina Del Rio. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

El meu fill té un trastorn mental - lavanguardia.com

Es va trobar empresonat, engabiat com si fos el geni més vil, menyspreable i insignificant. En comprovar que tenia el segell de Salomó altre cop damunt seu, es va convèncer que el pescador ho deia ben de veres tot ... - I com ho faríeu això? -preguntà sorprès el rei-. ... Si és el meu amic i la persona que més aprecio! -replicà el rei-.

PDF dels joves de l'IES Miquel Martí i

Arriben les vacances! Carmina del Río. Descriu el final del curs escolar, un moment especial en què els nens barregen sentiments d'alegria per les vacances amb sentiments de tristesa per les persones i les coses que trobaran a faltar.