Una Altra Vida, Encara

NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Altra Vida, Encara.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,98 MB
ISBN
9788417971823

'Ningú hauria d'escriure després dels setanta-cinc anys', havia dit un amic. Als setanta-set anys, bloquejat com a escriptor, Theodor Kallifatides pren la difícil decisió de vendre l'estudi d'Estocolm, on va treballar diligentment durant dècades, i retirar-se. Incapaç d'escriure i, alhora, incapaç de deixar de fer-ho, viatja a la seva Grècia natal amb l'esperança de redescobrir la fluïdesa perduda de llenguatge. En aquest bellíssim text, Kallifatides explora la relació entre una vida amb sentit i un treball amb sentit, i com reconciliar-se amb l'envelliment. Però també s'ocupa de les tendències preocupants a l'Europa contemporània, des de la intolerancia religiosa i els prejudicis contra els immigrants fins a la crisi de l'habitatge i la seva tristesa pel maltractat estat de la seva estimada Grècia. Kallifatides ofereix una meditació profunda, sensible i captivadora sobre l'escriptura i el lloc de cadascú de nosaltres en un món canviant.

Encuentroelemadrid.es Una Altra Vida, Encara Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Una Altra Vida, Encara con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Una Altra Vida, Encara en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Altra Vida, Encara y otros libros de Theodor Kallifatides.

Una altra vegada! « Rubricatus 2.0

D'alguns trobadors únicament s'incloïen les poesies sense cap altra referència En el primer apartat s'explicava la vida del trobador. En el segon, les raons per les quals havia escrit determinat poema. Aquesta informació no solia ser freqüent. Per últim figurava el propi poema, en 256 casos amb la melodia corresponent.

Frases cèlebres - Fundacio Espavila

mà, mentre l'altra i les cames obrien un solc cap a la superfície, on la respiració continguda va explotar-li, com una bombolla que es forada, abans de continuar nedant fins on la riba baixava a nivell de l'aigua. En enfilar-s'hi i hissar-hi el cos exànime del noi, encara va tenir temps de veure com el núvol d'aparells