El Princep

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Princep.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,32 MB
ISBN
9788429762952

Aquesta edició pretén posar a l’abast del lector de batxillerat una obra cabdal del pensament polític de tots els temps: El príncep de Maquiavel. Posar a l’abast sense simplificar ni adaptar. Convidar a sumar-se als milers de lectors que abans nostre han gaudit d’aquest clàssic. L’estudiant i el lector general hi trobaran una introducció pensada per estimular i donar pistes de lectura. I, al final del llibre, una guia, glossari i material de treball de dificultat diversa, destinat tant a alumnes com a professors. Aquest paràgraf s’hauria de tallar o directament treure, no? El príncep és un text alhora aparentment molt simple però que ha despertat interpretacions ben oposades al llarg de la història. Estructurat en 26 breus capítols, amb un estil viu i espontani, fins i tot descosit, ha estat vist per uns com el màxim exponent de la immoralitat, i per altres com el text fundacional del realisme polític. El príncep desperta reaccions contràries, i sovint contradictòries en un mateix lector. Però no deixa mai indiferent. Nicolau Maquiavel fa pocs mesos que ha estat destituït del càrrec que ocupava a la república florentina. L’han empresonat, torturat, i finalment obligat a viure desterrat al camp. Des de la solitud d’aquest seu refugi, lluny de corts, papes i emperadors, escriurà un dels textos més lúcids i provocatius de la història del nostre pensament: El príncep. Traducció de Carme Arenas, introducció d’Oriol Ponsatí-Murlà i propostes de treball i materials complementaris a cura de Joan Vergés Gifra

Encuentroelemadrid.es El Princep Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Princep en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de El Princep en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Princep en tu teléfono, tableta o navegador!

El Príncep de la Boira | Librotea

Bienvenido a El Príncipe. Javier Morey, un joven inspector de policía, viaja a Ceuta para hacerse cargo de la comisaría de El Príncipe. La llegada del nuevo jefe no parece inquietar a Fran, el verdadero capo de la comisaría, ni a sus hombres, acostumbrados a jefes que no salen del despacho y que duran poco en la plaza.

El príncipe Ígor - Wikipedia, la enciclopedia libre

PREGUNTAS CONTROL DE LECTURA EL PRINCIPE MAQUIAVELO. CAPITULO I CUANTOS SON LOS GNEROS DEL PRINCIPADOS Y POR QU MODO SE ADQUIEREN? A) Segn Maquiavelo todos los Estados han sido y son?