Estimades Amigues

NOMBRE DEL ARCHIVO
Estimades Amigues.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,58 MB
ISBN
9788498670370

Pietat Estany va treballar durant vuit anys en el consultori radiofònic dElena Francis. La seva era una feina a lombra: a la redacció del popular programa es llegien totes les cartes que arribaven, però moltes no superaven la censura imperant i no podien radiar-se. Estany sencarregava daquestes consultes que ensopegaven amb la prohibició. Les llegia i les contestava per escrit, assumint la funció social del lloc de treball, però eliminant-neel vessant públic. Estimades amigues recorda aquella relació epistolar secreta amb les oients, la història daquelles cartes privades duna Doña Elena Francis silenciosa i silenciada. Més enllà de les anècdotes puntuals, levocació apropa de manera directa a les preocupacions més privades duna època i constitueix un formidable retaule sentimental dels darrers anys de la dictadura franquista i la transició.

Encuentroelemadrid.es Estimades Amigues Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Estimades Amigues con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Estimades Amigues en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Estimades Amigues y otros libros de Pietat Estany.

Estimades amigues, estimats amics, Amb... - Plataforma per ...

Estimats amics i estimades amigues de la pedagogia Waldorf, Adjunt trobareu el cartell de la nova formació Introducció a l'educació infantil Waldorf que s'iniciarà al gener del pròxim any (2020) a la Casa Rudolf Steiner de Barcelona.

ESTIMADES AMIGUES : Agapea Libros Urgentes

Estimades amigues, estimats amics, organitzacions i col.lectius socials i gent d'altres grups: Us lliurem aquest modest dossier que vol ser la carta de presentació d'una campanya del Moviment d'Objecció de Consciència (MOC) que des d'ara esperem que tinga una presència constant dins del treball transfornador i emancipatori dels grups de base.