Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat

NOMBRE DEL ARCHIVO
Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,37 MB
ISBN
9788479359010

 El treball és una anàlisi rigorosa de la realitat i de les perspectives de futur d'una qüestió de transcendència a les nostres societats avançades: la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat. Un equip d'especialistes l'han estudiat des de la psicologia, les ciències de l'educació, la sociologia i l'economia aplicada. El resultat és una obra imprescindible per conèixer el present i dissenyar el futur laboral de les persones amb discapacitat a les comarques de Lleida.

Encuentroelemadrid.es Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat en tu teléfono, tableta o navegador!

ACIC - Integració laboral

El Centre Ocupacional és l'alternativa des de l'àmbit dels serveis socials a la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball.

Col·lectius amb dificultats especials

Aquest article es publica en motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat que se celebra el dia 3 de desembre A Catalunya, segons dades estadístiques del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, hi ha un total de 551.440 persones amb discapacitat, de les quals, 57.647 tenen discapacitat intel·lectual. El dia 3 de…