Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat

NOMBRE DEL ARCHIVO
Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,41 MB
ISBN
9788479359010

 El treball és una anàlisi rigorosa de la realitat i de les perspectives de futur d'una qüestió de transcendència a les nostres societats avançades: la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat. Un equip d'especialistes l'han estudiat des de la psicologia, les ciències de l'educació, la sociologia i l'economia aplicada. El resultat és una obra imprescindible per conèixer el present i dissenyar el futur laboral de les persones amb discapacitat a les comarques de Lleida.

Encuentroelemadrid.es Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Integracio Sociolaboral De Les Persones Amb Discapacitat en tu teléfono, tableta o navegador!

Portal de la Direcció General de Dependència-Servei ...

Integració sociolaboral de les persones amb discapacitat Sèrie Estudis: Amazon.es: Varios autores: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir ...

Portal de la Direcció General de Dependència-Servei ...

integració laboral de les persones amb discapacitat, primordialment, es realit-zarà a través de la seva integració en el sistema ordinari de treball, i, només quan no sigui possible, sota la fórmula especial de treball protegit (centres especials de treball i centres ocupacionals ).