Ramon Violant I Simorra. La Memòria D'un Etnògraf

NOMBRE DEL ARCHIVO
Ramon Violant I Simorra. La Memòria D'un Etnògraf.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,92 MB
ISBN
none

Tremp, Garsineu Edicions, 1996, 17x24 cms., 116 pàgs., rústica, il.lustrat. Sumari: Memorial per en Ramon Violant i Simorra, per August PANYELLA i GÓMEZ, 3 pp.; Ramon Violant i Simorra: etnògraf del Pallars (1903-1956), per Ramona VIOLANT i RIBERA, 10 pp.; Ramon Violant i Simorra: la formació d'un autodidacta, per Ramona VIOLANT i RIBERA i Jordi ABELLA i PONS, 6 pp.; Ramon Violant i Simorra en la història de l'antropologia a Espanya i a Catalunya, per Llorenç PRATS i CANALS, 6 pp.; Aproximació a la tasca museogràfica de Ramon Violant i Simorra al Museu d'Indústries i Arts Populars del Poble Espanyol de Montjuïc, per M. Dolors LLOPART i PUIGPELAT, 13 pp.; La imatge en l'obra de Ramon Violant i Simorra, per Lluís CALVO CALVO, 4 pp. ; Les indústries casolanes i els oficis tradicionals en l'obra de Ramon Violant i Simorra, per Josep MAÑÀ i OLLER, 6 pp.; L'estudi del món pastoral pallarès dins l'obra de Ramon Violant i Simorra, per Ignasi ROS i FONTANA, 6 pp.; Introducción a la aportación de Violant sobre creencias, ritos y mitos, per Àngel GARI LACRUZ, 6 pp.; La ceràmica i el vidre en l'obra de Ramon Violant i Simorra, per Joan SANTANACH i SOLER, 8 pp.; L'univers sonor en l'obra de Ramon Violant i Simorra, per M. Antònia JUAN i NEBOT, 8 pp.; Les llibretes de camp de Ramon VIOLANT i SIMORRA, per Montserrat SUÑOL i FERRER, 18 pp.; Crono-bibliografia de Ramon Violant i Simorra, per Ramona VIOLANT i RIBERA i Francesc PRATS i ARMENGOL, 14 pp

Encuentroelemadrid.es Ramon Violant I Simorra. La Memòria D'un Etnògraf Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Ramon Violant I Simorra. La Memòria D'un Etnògraf con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Ramon Violant I Simorra. La Memòria D'un Etnògraf en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Ramon Violant I Simorra. La Memòria D'un Etnògraf y otros libros de Vv. Aa.

Editorial

Aquí puede descargar y leer el libro Instrucciones para ver una pelicula del autor David Thomson en formato PDF o EPUB. Lo mejor es que es totalmente gratuito y que lo puede descargar para cualquiera de sus dispositivos electrónicos.

BIBLIOTECA | canal-baridana

Buy Ramon Violant i Simorra: La memoria d'un etnograf 1a ed by (ISBN: 9788488294609) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.