Els Salms

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Salms.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,87 MB
ISBN
9788478263714

La finalitat d´aquesta edició manual és de posar el llibre dels Salms -un dels llibres millors de tota la Bíiblia, el llibre de pregàries per excel·lència- a l´abast del poble català, en una forma assequible en tots els sentits, de cara a la pregària personal i també, eventualment, per a ús de comunitats cristianes.El text dels Salms és l´oficialment aprovat per la Conferència Episcopal de les diòcesis catalanes per a l´ús litúrgic. El pare Hilari Raguer ha precedit el text de les pregàries inspirades d´uns consells per a pregar amb els salms i d´unes ratlles de presentació per a cada un d´ells.

Encuentroelemadrid.es Els Salms Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Salms en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Els Salms en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Salms en tu teléfono, tableta o navegador!

Els Salms. Un Diàleg Sincer Amb Déu. Bci (Isbn ...

ELS SALMS, A PEU PLA de EMILI SABATER CASTELLO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

ELS SALMS - santgenis.org

Els Psalms: versions en català. La lectura i la interpretació de Les Santes Escriptures (exegesi i hermenèutica), i del Llibre dels Psalms, en concret, és un requisit indespensable per entendre LA LLENGUA, LA LITERATURA I LA HISTÒRIA DELS PAÏSOS CATALANS.