El Llenguatge Dels Politics: Analisi Del Cas Catala

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Llenguatge Dels Politics: Analisi Del Cas Catala.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,41 MB
ISBN
9788497662055

Aquesta obra constitueix una mirada analítica i interpretativa dels enunciats i discursos dels polítics, emesos especialment a través dels mitjans de comunicació. Fa un repàs del llenguatge polític exhortatiu, el que vol fer actuar el receptor, sobretot a través de l'emissió del vot, però alhora posa en relleu que la tria que fan els polítics d'unes seqüències fòniques, d'una sintaxi, d'un lèxic i d'unes figures retòriques és l'expressió de determinades opcions polítiques o de grups socials i també l'ex pressió implícita de la ideologia de la comunitat, de valors compartits.

Encuentroelemadrid.es El Llenguatge Dels Politics: Analisi Del Cas Catala Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Llenguatge Dels Politics: Analisi Del Cas Catala con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de El Llenguatge Dels Politics: Analisi Del Cas Catala en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Llenguatge Dels Politics: Analisi Del Cas Catala y otros libros de M. Margarida Bassols.

Comunicació no verbal - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Esque el coneixement sobre l'origen de la llengua valenciana es molt baix i molt roïn. A mí m'han arribat a dir que el valencià ve del mossàrab, o que el valencià i el català s'assemblen de casualitat, que el valencià ja es parlava abans de la colonització cristiana, osiga que els moros ja parlaven en proto-valencianesch.

(PDF) El català i les tecnologies de la llengua

A més, com que molts dels analistes del discurs estan més pendents de les regularitats que de les regles de la llengua, fracassen en la seva comesa d'atorgar seriositat científica als seus estudis, que en diversos casos corren el risc de caure en el pou de les vacuïtats i els disbarats pseudometafísics. Bibliografia