Els Retaules Gotics De La Vall De La Vansa I Tuixen

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Retaules Gotics De La Vall De La Vansa I Tuixen.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,52 MB
ISBN
9788439371359

Resultat d’un meticulós treball d’investigació de més de dos anys, que ha coincidit en la seva aparició amb el final dels treballs de restauració dels conjunts gòtics que presideixen les esglésies de la vall de la Vansa i Tuixén, amb la voluntat de formar part de les accions per difondre aquest singular conjunt patrimonial. L’obra, il·lustrada amb nombroses fotografies de conjunt i de detall, recull un estudi de sis conjunts retaulístics distribuïts per aquesta vall alturgellenca. Així mateix, vol introduir una sèrie d’elements de reflexió sobre la percepció i la valoració de l’art pirinenc aliè al romànic, un estil que s’ha considerat habitualment com una imatge de marca del Pirineu i que sovint ha actuat en detriment de la valoració d’altres manifestacions artístiques autòctones.

Encuentroelemadrid.es Els Retaules Gotics De La Vall De La Vansa I Tuixen Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Retaules Gotics De La Vall De La Vansa I Tuixen en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Els Retaules Gotics De La Vall De La Vansa I Tuixen en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Retaules Gotics De La Vall De La Vansa I Tuixen en tu teléfono, tableta o navegador!

Visita guiada, aquest diumenge, als retaules de la vall de ...

Vall de Tuixent i la Vansa Una vall poc coneguda, amb plantes medicinals i tradicions ben arrelades del món de les Trementinaires La vall de la Vansa i Tuixent està emmarcada dins el conjunt de serralades prepirinenques. L'aïllament d'aquesta vall ha garantit una bona conservació de

Vansa - Meaning And Origin Of The Name Vansa | NAMEANING.NET

En el decurs de la visita es coneixeran les especificitats dels retaules de Sant Climent de Fórnols, de Sant Pere i dels Goigs de la Verge de Cornellana, i de Sant Martí d'Ossera, tant des del punt de vista genèric de la pintura gòtica, com des de la perspectiva local de la vall de la Vansa medieval, que va acollir la seva creació.