Quan El Carrer Va Deixar De Ser Seu: Moviment Obrer, Societat Civ Il I Canvi Politic

NOMBRE DEL ARCHIVO
Quan El Carrer Va Deixar De Ser Seu: Moviment Obrer, Societat Civ Il I Canvi Politic.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,86 MB
ISBN
9788484153948

Encuentroelemadrid.es Quan El Carrer Va Deixar De Ser Seu: Moviment Obrer, Societat Civ Il I Canvi Politic Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Quan El Carrer Va Deixar De Ser Seu: Moviment Obrer, Societat Civ Il I Canvi Politic en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Quan El Carrer Va Deixar De Ser Seu: Moviment Obrer, Societat Civ Il I Canvi Politic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Quan El Carrer Va Deixar De Ser Seu: Moviment Obrer, Societat Civ Il I Canvi Politic en tu teléfono, tableta o navegador!

Curriculum Vitae de Xavier Domènech

Xavier Domènech va fer la seva tesina sobre el moviment obrer de Sabadell "Quan el carrer va deixar de ser seu. 1966-1967" i la tesi doctoral que va rebre tota mena de premis es titula "Petits grans canvis. Moviment obrer i canvi polític en la dècada dels seixanta. 1962-1967", que tot i el poc pretensiós nom és ni més ni menys la ...

Quan el carrer va deixar de ser seu: moviment obrer ...

- (2002) Civil society and democratic theory , Routledge, Londres. Balcells, Albert - Citat per Tamames a La República. La era de Franco , Alianza Ed., p. 121. Balfour, Sebastian. - (1994) La dictadura, los trabajadores y la ciudad. El movimiento obrero en el área metropolitana de Barcelona (1939-1988). Edicions Alfons el Magnànim, València.