Contes Classics Ii (Blau)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Classics Ii (Blau).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,18 MB
ISBN
9788496939035

Cada conte va seguit duna sèrire dactivitats i propostes lúdiques amb la finalitat de promoure la lectura i la comprensió. Conté una breu guia de lectura per a pares.

Encuentroelemadrid.es Contes Classics Ii (Blau) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Contes Classics Ii (Blau) en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Contes Classics Ii (Blau) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contes Classics Ii (Blau) en tu teléfono, tableta o navegador!

Contes Populars - Contes infantils classics tradicionals

Contes per a nens de 6 anys és un llibre pensat especialment per a ells. Són contes de color blau que els encantaran, amb personatges humans i animals i moltes aventures, sempre amb un fons de tendresa i ensenyament. El flautista dHamelín, El pescador Urashima, La reina de les abelles i El rei Bec de Tord són històries per a entretenir els nens, que gaudiran tant per la lectura com per ...

Conte's Corvettes and Classics

Un conte és una narració escrita en prosa, generalment breu.Els contes poden ser tant de caràcter fictici com real.El conte, en tant que gènere (o subgènere) literari, té les seves pròpies característiques; és una forma destacada dins de la narrativa breu i, a diferència de la novel·la, presenta una màxima concentració narrativa i una major intensitat.