Col·lecció Tren De Paraules. Parlem I Escoltem-quadern 3 Cataluna Infantil

NOMBRE DEL ARCHIVO
Col·lecció Tren De Paraules. Parlem I Escoltem-quadern 3 Cataluna Infantil.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,48 MB
ISBN
9788466134286

Un quadern per curs, amb l'objectiu de treballar les bases de l'aprenentatge de la lectoescriptura, mitjançant dites, endevinalles, jocs i la tradició oral.TREN DE PARAULES és una col·lecció de nou quaderns amb propostes de treball per acompanyar els infants en el seu procés d'aprenentatge de la llengua d'una forma senzilla, lúdica i atractiva. La col·lecció s'organitza en tres blocs, amb base constructivista i tenint en compte les intel·ligències múltiples.Tots aquests quaderns tenen també activitats interactives i propostes didàctiques de suport.Blocs de la col·lecció:·MIREM CONTES·PARLEM I ESCOLTEM·LLEGIM I ESCRIVIM

Encuentroelemadrid.es Col·lecció Tren De Paraules. Parlem I Escoltem-quadern 3 Cataluna Infantil Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Col·lecció Tren De Paraules. Parlem I Escoltem-quadern 3 Cataluna Infantil en formato PDF. El libro Col·lecció Tren De Paraules. Parlem I Escoltem-quadern 3 Cataluna Infantil en formato MOBI. El libro Col·lecció Tren De Paraules. Parlem I Escoltem-quadern 3 Cataluna Infantil en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Col·lecció El Patufet - jmtibau.blogspot.com

COL·LECCIÓ TREN DE PARAULES. PARLEM I ESCOLTEM-QUADERN 3 CATALUNA INFANTIL de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Parlem I Escoltem 3, Educacio Infantil, 5 Anys. Editorial ...

Quaderns escolars d'infantil que serveixen per desenvolupar les habilitats, les destreses, la imaginació i la creativitat, a més promouen el desenvolupament dels hàbits d'estudi. INFANTIL Quaderns escolars de primària que ajuden a millorar les tasques escolars i permeten assolir millors resultats acadèmics.