Els Gens Que Mengem

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Gens Que Mengem.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,78 MB
ISBN
9788476603192

Els gens que mengem ens introdueix en el món de la biotecnologia d'aliments. Des de fa mil·lennis l'espècie humana ha fet ús dels éssers vivents no sols com a font d'alimentaicó sinó també com a agents modifcadors dels mateixos aliments. La biotecnologia actual empra les tècniques de l'enginyeria genètica per tal de modificar racionalment els organismes i millorar la qualitat i el rendiment dels processos. L'obra ens explica de forma senzilla les tècniques utilitzades al laboratori i presenta un complet panorama dels resultats obintuguts en el camp de les fermentacions, l'agricultura o la ramaderia. És una excel·lent mostra de com enfocar serenament i rigorosament el debat actual sobre els beneficis i riscs de les noves tecnologies.

Encuentroelemadrid.es Els Gens Que Mengem Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Els Gens Que Mengem con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Els Gens Que Mengem en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Gens Que Mengem y otros libros de Daniel Ramon.

PUV - La web de La Llibreria de la Universitat de València

El autor de Els gens que mengem, con isbn 978-84-7660-319-2, es Daniel Ramón Vidal, esta publicación tiene ciento cuarenta y cuatro páginas.. Este texto lo edita Edicions Bromera, S.L.. Su comienzo en el mundo editorial data de 1986 en Valencia.

PUV - La web de La Llibreria de la Universitat de València

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta