Els Gens Que Mengem

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Gens Que Mengem.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,75 MB
ISBN
9788476603192

Els gens que mengem ens introdueix en el món de la biotecnologia d'aliments. Des de fa mil·lennis l'espècie humana ha fet ús dels éssers vivents no sols com a font d'alimentaicó sinó també com a agents modifcadors dels mateixos aliments. La biotecnologia actual empra les tècniques de l'enginyeria genètica per tal de modificar racionalment els organismes i millorar la qualitat i el rendiment dels processos. L'obra ens explica de forma senzilla les tècniques utilitzades al laboratori i presenta un complet panorama dels resultats obintuguts en el camp de les fermentacions, l'agricultura o la ramaderia. És una excel·lent mostra de com enfocar serenament i rigorosament el debat actual sobre els beneficis i riscs de les noves tecnologies.

Encuentroelemadrid.es Els Gens Que Mengem Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Gens Que Mengem en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Els Gens Que Mengem en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Gens Que Mengem en tu teléfono, tableta o navegador!

Conferència: Els gens de les plantes que mengen - CFA ...

El passat 6 de novembre, els estudiants del curs específic d'accés a cicles formatius de grau mitjà van assistir a la conferència: Els gens de les plantes que mengem. La conferència va tenir lloc al Centre Cívic Urgell, va ser pronunciada per Pere Puigdomènech, professor del CSIC i investigador en genòmica de plantes i animals.

PDF Els Gens Que Mengem: Aliments Recombinants

Els gens que mengem ens introdueix en el món de la biotecnologia d'aliments. Des de fa mil·lennis l'espècie humana ha fet ús dels éssers vivents no sols com a font d'alimentaicó sinó també com a agents modifcadors dels mateixos aliments.