El Quadre Mes Bonic Del Mon

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Quadre Mes Bonic Del Mon.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,34 MB
ISBN
9788416804689

Aquesta obra és una recreació del món artístic de Joan Miró,per mitjà d’un viatge imaginari que el pintor fa per capturarcinc taques de pintura salvatges que li han fugit de l’estudi. L’autor planteja una metàfora de l’art de Miró en un textde to surrealista i amb forta càrrega poètica, que desborda imaginació.L’il·lustrador fa un personal homenatge al pintor català,a través d’un joc d’impactes de colors. Tot el treball plàsticestà influenciat pel llenguatge cinematogràfic, la recercade la llum i les perspectives. Llenguatge plàstic i literaries fonen en aquest llibre aconseguint un àlbum molt especial per a lectors de 9 a 99 anys.

Encuentroelemadrid.es El Quadre Mes Bonic Del Mon Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Quadre Mes Bonic Del Mon con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de El Quadre Mes Bonic Del Mon en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Quadre Mes Bonic Del Mon y otros libros de Miquel Obiols.

Quadre mes bonic del mon,el - Librería papelería Pipper

Sinopsis Aquesta obra és una recreació del món artístic de Joan Miró, per mitjá d'un viatge imaginari que el pintor fa per capturar cinc taques de pintura salvatges que li han fugit de l'estudi. L'autor planteja una metáfora de l'art de Miró en un text de to surrealista i amb forta cárrega poética, que desborda imaginació. L'il·lustrador fa un personal homenatge al pintor catalá ...

Kalandraka: Detalle libro

Miquel Obiols. 9788416804689. El quadre més bonic del món. Aquesta obra és una recreació del món artístic de Joan Miró, per mitjà d?un viatge imaginari que el pintor fa per capturar cinc taques de pintura salvatges que li han fugit de l?estudi. L?autor planteja una metàfora de l?art de Miró en un text de to surrealista i amb forta càrrega poètica, que desborda imaginació.