El Quadre Mes Bonic Del Mon

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Quadre Mes Bonic Del Mon.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,67 MB
ISBN
9788416804689

Aquesta obra és una recreació del món artístic de Joan Miró,per mitjà d’un viatge imaginari que el pintor fa per capturarcinc taques de pintura salvatges que li han fugit de l’estudi. L’autor planteja una metàfora de l’art de Miró en un textde to surrealista i amb forta càrrega poètica, que desborda imaginació.L’il·lustrador fa un personal homenatge al pintor català,a través d’un joc d’impactes de colors. Tot el treball plàsticestà influenciat pel llenguatge cinematogràfic, la recercade la llum i les perspectives. Llenguatge plàstic i literaries fonen en aquest llibre aconseguint un àlbum molt especial per a lectors de 9 a 99 anys.

Encuentroelemadrid.es El Quadre Mes Bonic Del Mon Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Quadre Mes Bonic Del Mon en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de El Quadre Mes Bonic Del Mon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Quadre Mes Bonic Del Mon en tu teléfono, tableta o navegador!

El quadre més bonic del món : Miquel Obiols : 9788416804689

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta

El Quadre Més Bonic Del Món de Obiols, Miquel 978-84 ...

«Joan Miró tenia tancades en el seu estudi blanc cinc taques de pintura. Eren taques salvatges, fresques i amb moltes ganes de tacar. Llavors va entrar en Joan, amb el fuet nou, i va posar-se, vestit de domador, ... El quadre més bonic del món, Miquel Obiols & Roger Olmos.