La Filosofia Nudge

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Filosofia Nudge.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,94 MB
ISBN
9788466410168

Cada dia prenem milers de decisions sobre diferents aspectes de les nostres vides: educació, salut, hipoteques... Malauradament, però, no sempre prenem la decisió encertada. Segons els autors d’aquest llibre internacionalment aclamat i considerat pel Financial Times un dels millors llibres de finances, la raó és que som humans i que, com a tals, els nostres prejudicis ens poden fer cometre errors a l’hora de triar. Assessors de Barack Obama i prestigiosos professors universitaris, els autors ens demostren que si entenem com raona la gent, podrem dissenyar entorns d’elecció que ajudin les persones a triar allò que és millor per a ells, les famílies i la societat. La filosofia Nudge és la petita empenta que necessitem per decidir millor i afrontar molts dels temes candents que ens sobrevenen dia a dia.

Encuentroelemadrid.es La Filosofia Nudge Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Filosofia Nudge en formato PDF. El libro La Filosofia Nudge en formato MOBI. El libro La Filosofia Nudge en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Cass R. Sunstein. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

La filosofía NUDGE nos brinda una nueva idea para los ...

UN PEQUEÑO EMPUJON (NUDGE): EL IMPULSO QUE NECESITAS PARA TOMAR L AS MEJORES DECISIONES EN SALUD, DINERO Y FELICIDAD de CASS R. SUNSTEIN. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Obama inspira sus políticas en la filosofía 'nudge ...

El pasado sábado 7 de marzo se publicó una noticia en La Vanguardia sobre la aplicación de la filosofía Nudge a la política de Obama.. Esta filosofía desarrollada por los economistas Richard Tahler y Cass Sunstein, pienso se asemeja a las prácticas implantadas bajo criterios socialmente responsables. La traducción de "Nudge" sería algo así como empujón, pero su base está en no ...