La Filosofia Nudge

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Filosofia Nudge.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,97 MB
ISBN
9788466410168

Cada dia prenem milers de decisions sobre diferents aspectes de les nostres vides: educació, salut, hipoteques... Malauradament, però, no sempre prenem la decisió encertada. Segons els autors d’aquest llibre internacionalment aclamat i considerat pel Financial Times un dels millors llibres de finances, la raó és que som humans i que, com a tals, els nostres prejudicis ens poden fer cometre errors a l’hora de triar. Assessors de Barack Obama i prestigiosos professors universitaris, els autors ens demostren que si entenem com raona la gent, podrem dissenyar entorns d’elecció que ajudin les persones a triar allò que és millor per a ells, les famílies i la societat. La filosofia Nudge és la petita empenta que necessitem per decidir millor i afrontar molts dels temes candents que ens sobrevenen dia a dia.

Encuentroelemadrid.es La Filosofia Nudge Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Filosofia Nudge en formato PDF. El libro La Filosofia Nudge en formato MOBI. El libro La Filosofia Nudge en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Cass R. Sunstein. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Obama inspira sus políticas en la filosofía 'nudge ...

La filosofia Nudge és la petita empenta que necessitem per decidir millor i afrontar molts dels temes candents que ens sobrevenen dia a dia. ON RUMOURS. CASS R. SUNSTEIN. REPUBLICA.COM: INTERNET, DEMOCRACIA Y LIBERTAD. CASS R. SUNSTEIN. Sólo vemos lo que queremos ver, oímos lo que queremos oír y leemos lo que queremos leer.

La filosofía nudge. Cómo innovar en recursos humanos

Economía conductual y mejora de la toma de decisiones (El «Nudge», de Thaler y Sunstein) n La «teoría del codazo», una forma de modificar el comportamiento de la gente «empujándola ...