La Filosofia Nudge

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Filosofia Nudge.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,60 MB
ISBN
9788466410168

Cada dia prenem milers de decisions sobre diferents aspectes de les nostres vides: educació, salut, hipoteques... Malauradament, però, no sempre prenem la decisió encertada. Segons els autors d’aquest llibre internacionalment aclamat i considerat pel Financial Times un dels millors llibres de finances, la raó és que som humans i que, com a tals, els nostres prejudicis ens poden fer cometre errors a l’hora de triar. Assessors de Barack Obama i prestigiosos professors universitaris, els autors ens demostren que si entenem com raona la gent, podrem dissenyar entorns d’elecció que ajudin les persones a triar allò que és millor per a ells, les famílies i la societat. La filosofia Nudge és la petita empenta que necessitem per decidir millor i afrontar molts dels temes candents que ens sobrevenen dia a dia.

Encuentroelemadrid.es La Filosofia Nudge Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Filosofia Nudge en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de La Filosofia Nudge en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Filosofia Nudge en tu teléfono, tableta o navegador!

15M, filosofía Nudge y Estado paternalista - Barcelona / j ...

Assessors de Barack Obama i prestigiosos professors universitaris, els autors ens demostren que si entenem com raona la gent, podrem dissenyar entorns d'elecció que ajudin les persones a triar allò que és millor per a ells, les famílies i la societat.La filosofia Nudge és la petita empenta que necessitem per decidir millor i afrontar molts ...

Richard Thaler, el economista que dio "un pequeño empujón ...

La filosofía nudge es una innovativa filosofía que permite innovar el departamento de recursos humanos y el funcionamiento de cualquier empresa. Descubre cómo obtener los mejores resultados por parte de los empleados con esta técnica. Leer artículo. INESEM plus magazine VER MÁS .