Les Tortugues De L Avia

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Tortugues De L Avia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,81 MB
ISBN
9788466101011

En Ramon, en Pau, en Marc i la Mercè es proposen defensar els animals, tant els maltractats com els que estan en perill d'extinció. La colla ho viurà com una gran aventura i descobrirà l'amistat, la generositat, la solidaritat. i sobretot que moltes coses petites poden arribar a fer-ne una de grossa.

Encuentroelemadrid.es Les Tortugues De L Avia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Tortugues De L Avia en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Les Tortugues De L Avia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Tortugues De L Avia en tu teléfono, tableta o navegador!

CLASSE DE LES TORTUGUES 6è A E I curs 18 / 19: d'abril 2018

Les tortugues que hem triat són de l'àvia de la Judit, un membre del nostre grup, i es troben al pati de casa de l'àvia. En primer lloc, cal dir que ens va costar bastant trobar a les quatre tortugues ja que el pati és bastant gran i les tortugues estaven amagades en diferents llocs; ...

LES TORTUGUES DE L AVIA - Descargar Libros - www ...

Amb l'ajuda del Monstre de Colors començarem a fer les piruletes de les emocions. Cada nen/a tindrà una piruleta de cada emoció i la podrà fer servir per expressar com se sent a cada moment...serà molt fàcil i divertit jugar amb les piruletes!!!!! Avui hem començat amb l'alegria!