Els Gossos Salvatges (4ª Ed.)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Gossos Salvatges (4ª Ed.).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,72 MB
ISBN
9788424681661

L'home foragita del seu costat els gossos que sempre l'han acompanyat a les caceres, i els fa tornar al bosc, on s'hauran d'espavilar per sobreviure. Els gossos salvatges es veuran obligats a organitzar-se en grups que, gràcies a la seva capacitat de col·laboració i a la seva intel·ligència, podran campar lliurement, tot i que hauran de superar moltes situacions compromeses.

Encuentroelemadrid.es Els Gossos Salvatges (4ª Ed.) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Els Gossos Salvatges (4ª Ed.) en formato PDF. El libro Els Gossos Salvatges (4ª Ed.) en formato MOBI. El libro Els Gossos Salvatges (4ª Ed.) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joaquim Carbo. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Las 7 mejores imágenes de Gossos | Trazos de letras ...

Tot i que existeixen actualment uns 15,5 milions de camells, estan gairebé extints com a animals salvatges. Els 14 milions de dromedaris del món són tots domèstics, mentre que dels aproximadament 1,5 milions de camells bactrians, es creu que només uns 1.000 són salvatges i viuen al desert del Gobi a la Xina i Mongòlia.

JOAQUIM CARBO | Casa del Libro

Els que sobreviuen quan són abandonats, com alguns gossos o gats, causen greus problemes a la fauna salvatge o fins i tot a les persones. Alguns animals domèstics, com certes races de gos (dreta), s'assemblen als seus homòlegs salvatges (llop, esquerra) el que provoca la falsa idea que els animals salvatges es poden domesticar. Foto ...