Victor Font, Construim Junts El Barça Del Futur

NOMBRE DEL ARCHIVO
Victor Font, Construim Junts El Barça Del Futur.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,28 MB
ISBN
9788466425322

El juny de l'any 2018, Víctor Font Manté (Granollers, 1972) va anunciar que es presentaria a les pròximes eleccions a la presidència del FC Barcelona. Segons Font, el Barca està davant de la tempesta perfecta: l'adéu de Messi i de la millor generació de futbolistes de la història coincidirà amb la costosa remodelació del Camp Nou, un model d'ingressos obsolet i amb la competència cada cop més desfermada d'equips propietat d'estats o de grans fortunes. Si el Barca no supera tots aquests reptes simultanis, pot deixar de guanyar i/o pot posar en perill que els socis continuïn mantenint la propietat del Club.El periodista Antoni Bassas ha entrevistat Font per saber qui és aquest consultor en l'àmbit de les telecomunicacions i del món de la tecnologia i com és el projecte "Sí al futur" que està construint per aconseguir que el Barca continuï al capdamunt del futbol mundial i sent propietat dels seus socis.

Encuentroelemadrid.es Victor Font, Construim Junts El Barça Del Futur Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Victor Font, Construim Junts El Barça Del Futur en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Victor Font, Construim Junts El Barça Del Futur en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Victor Font, Construim Junts El Barça Del Futur en tu teléfono, tableta o navegador!

Víctor Font, construïm junts el Barça del futur - -5% en ...

vÍctor font, construÏm junts el barÇa del futur., bassas, antoni, isbn: 9788466425322 Nuestro sitio utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias.

Víctor Font: "Barcelona debe fichar a De Ligt" - El ...

Víctor Font, construïm junts el Barça del futur | 9788466425322 | El juny del 2018 Víctor Font Manté va anunciar que es presentaria a les pròximes eleccions a la presidència del F. C. Barcelona. Segons Font, el Barça està davant de la tempesta perfecta: l'adéu de Messi i de la millor generació de futbolistes de la història coincidirà amb la costosa remodelació del Camp Nou, amb ...