Indecent

NOMBRE DEL ARCHIVO
Indecent.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,40 MB
ISBN
9788429755565

Fa milers d'anys fèiem servir el dit gros de la mà per salvar o condemnar a mort els lluitadors del circ romà. Avui, amb el mateix dit teclegem missatges als nostres telèfons mòbils. La tecnologia ha avançat infinitament. Però l'impuls que mou el dit és, en alguns casos, el mateix: la fam d'obscenitat. Indecent, Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi, és una comèdia sobre la banalitat en la societat contemporània i la venda subliminar d'ideologia. Tot plegat, una golosa temptació per al sector més majoritari d'espectadors: els voyeurs.

Encuentroelemadrid.es Indecent Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Indecent en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Indecent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Indecent en tu teléfono, tableta o navegador!

Définitions : indécent - Dictionnaire de français Larousse

indecente - Significados en español y discusiones con el uso de 'indecente'.

indecent - Dictionary Definition : Vocabulary.com

Una proposición indecente es una película dirigida por Adrian Lyne con Robert Redford, Demi Moore, Woody Harrelson, Oliver Platt, .... Año: 1993. Título original: Indecent Proposal. Sinopsis: David (Harrelson), arquitecto, y Diona Murphy (Moore), agente inmobiliario, son un matrimonio felizmente casado y bien avenido que, por culpa de un traspié económico, ve peligrar su nivel de vida.