Enlloc

NOMBRE DEL ARCHIVO
Enlloc.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,68 MB
ISBN
9788495623058

Un traductor de la Comissió Europea desapareix sense deixar rastre després de sortir de la consulta del seu psiquiatre. Al cap de pocs dies, el metge rep una carta del seu pacient des duna estranya ciutat. La carta refereix lencontre amb una dona. El nom de la ciutat no apareix als mapes...Enlloc és una novel·la de trens nocturns i estacions boiroses, de bars a mitja llum, déssers i temors blindats a la nostra memòria, denclavaments derrotats que es revengen i sotmeten els qui gosen trepitjar-los a un inquietant magnetisme.

Encuentroelemadrid.es Enlloc Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Enlloc en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Enlloc en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Enlloc en tu teléfono, tableta o navegador!

Diccionari de sinònims en català: «enlloc»

Enlloc és una novel·la de trens nocturns i estacions boiroses, de bars a mitja llum, déssers i temors blindats a la nostra memòria, denclavaments derrotats que es revengen i sotmeten els qui gosen trepitjar-los a un inquietant magnetisme.

IV Trail de Benlloc. Inscripciones e info — Sportmaniacs

Enlloc En oracions negatives significa 'en cap banda', i si se situa davant del verb pot anar reforçat amb l'adverbi no; mentre que en oracions interrogatives, condicionals i de dubte pren un sentit positiu i indica 'en algun lloc'.