Contes Inversos: Conversos I Diversos (Vi Premi De Narrativa Breu Josep Pasqual I Tirado)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Inversos: Conversos I Diversos (Vi Premi De Narrativa Breu Josep Pasqual I Tirado).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,68 MB
ISBN
9788497951616

Que és el que tenen en comú la mort, els menjars, la guerra, els records de la infantesa, una estàtua, una llonganissa i el fet d’escriure? Potser res o potser tot. L’autor va jugant amb aquests ingredients per a presentar un menú ple d’evidències, òbvies però també oblidades. Amb una salsa lligada amb grans dosi d’ironia, sarcasme i també, per què no, mala llet, les narracions volen obligar el lector a pensar, destriar i fins i tot maleir el fet de l’existència, humana o no.

Encuentroelemadrid.es Contes Inversos: Conversos I Diversos (Vi Premi De Narrativa Breu Josep Pasqual I Tirado) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Contes Inversos: Conversos I Diversos (Vi Premi De Narrativa Breu Josep Pasqual I Tirado) en formato PDF. El libro Contes Inversos: Conversos I Diversos (Vi Premi De Narrativa Breu Josep Pasqual I Tirado) en formato MOBI. El libro Contes Inversos: Conversos I Diversos (Vi Premi De Narrativa Breu Josep Pasqual I Tirado) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert Garcia Pasqual. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Rafel Nadal | Nosaltresllegim

Biblioteca en línea. Materiales de aprendizaje gratuitos.

Bit De Cultura

Haz búsquedas en el mayor catálogo de libros completos del mundo. Mi colección. Editores Información Privacidad Términos Ayuda Información Privacidad Términos Ayuda