Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa

NOMBRE DEL ARCHIVO
Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,93 MB
ISBN
9788498034370

Aquest manual vol ser una eina pràctica que doni respostes als ajuntaments per a la regulació dels usos dels locals comercials en planta baixa. La guia, escrita en clau local, te per objectiu posar a disposició dels ajuntament una metodologia de treball que els sigui útil en una de les qüestions cabdals en l'ordenació i la planificació de l'espai i l'activitat comercial. Presenta un seguit de recomanacions tècniques i jurídiques per tal de millorar l'oferta comercial del territori, a la vegada, millorar els serveis del municipi.

Encuentroelemadrid.es Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa y otros libros de Diputació De Barcelona. ÀRea De Com.

El Paral·lel es dota d'un pla d'usos per garantir l ...

Article 298 - Previsió d'aparcaments als edifici. 1. Els edificis de nova planta hauran de projectar‑se perquè comptin amb aparcaments a l'interior de l'edifici o en terrenys edi­ficables del mateix solar, a raó d'un mínim de 20 m2 per plaça, incloses rampes d'accés, àrees de maniobra, illetes i voravies.

PDF 12-18 maig adults 2012

CAPITANS DEL COMERÇ. EXPLICATS PELS SEUS FILLS de JOAN SAFONT. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.