Raons D Estat

NOMBRE DEL ARCHIVO
Raons D Estat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,10 MB
ISBN
9788496496552

En Miquel, professor d’institut, marxa a Londres com a sacrifici d’amor per l’Àngela, una dona ambiciosa amb aspiracions polítiques. Arriba a ser cap de govern fins que un dia rep amenaces i és víctima d’un atemptat... Però un inspector investiga els fets i descobreix la veritat... Mentrestant, en Miquel s’ha d’adaptar a una nova vida com a traductor i novel·lista sense poder oblidar mai l’Àngela. Quan en Miquel torna de l’exili i es troba amb la nova situació política, també ell es compromet a lluitar pel país. La novel·la tracta el tema de l’amor, del compromís i poder polítics, de l’ensenyament, de l’amistat i de l’art.

Encuentroelemadrid.es Raons D Estat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Raons D Estat en formato PDF. El libro Raons D Estat en formato MOBI. El libro Raons D Estat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Maria Serra. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

RAONS D'ESTAT : Agapea Libros Urgentes

Lyrics to Raons D'estat Lyricsmania staff is working hard for you to add Raons D'estat lyrics as soon as they'll be released by Dagoll Dagom, check back soon! In case you have the lyrics to Raons D'estat and want to send them to us, fill out the following form:

Les Raons Econòmiques de la Catalunya Estat: Estratègia i ...

Amb Raül Garrigasait, hel·lenista i escriptor.