Raons D Estat

NOMBRE DEL ARCHIVO
Raons D Estat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,51 MB
ISBN
9788496496552

En Miquel, professor d’institut, marxa a Londres com a sacrifici d’amor per l’Àngela, una dona ambiciosa amb aspiracions polítiques. Arriba a ser cap de govern fins que un dia rep amenaces i és víctima d’un atemptat... Però un inspector investiga els fets i descobreix la veritat... Mentrestant, en Miquel s’ha d’adaptar a una nova vida com a traductor i novel·lista sense poder oblidar mai l’Àngela. Quan en Miquel torna de l’exili i es troba amb la nova situació política, també ell es compromet a lluitar pel país. La novel·la tracta el tema de l’amor, del compromís i poder polítics, de l’ensenyament, de l’amistat i de l’art.

Encuentroelemadrid.es Raons D Estat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Raons D Estat en formato PDF. El libro Raons D Estat en formato MOBI. El libro Raons D Estat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Maria Serra. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Raons d'estat | CANAL4 DIARIO

11- Raons d'estat. Mar i Cel 1988.

Raons d'Estat by Various artists on Amazon Music - Amazon.com

Amb Raül Garrigasait, hel·lenista i escriptor. L'enfrontament d'Antígona amb el rei Creont s'ha presentat sovint com una lluita entre dos principis: la família contra l'Estat. És ...