Raons D Estat

NOMBRE DEL ARCHIVO
Raons D Estat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,97 MB
ISBN
9788496496552

En Miquel, professor d’institut, marxa a Londres com a sacrifici d’amor per l’Àngela, una dona ambiciosa amb aspiracions polítiques. Arriba a ser cap de govern fins que un dia rep amenaces i és víctima d’un atemptat... Però un inspector investiga els fets i descobreix la veritat... Mentrestant, en Miquel s’ha d’adaptar a una nova vida com a traductor i novel·lista sense poder oblidar mai l’Àngela. Quan en Miquel torna de l’exili i es troba amb la nova situació política, també ell es compromet a lluitar pel país. La novel·la tracta el tema de l’amor, del compromís i poder polítics, de l’ensenyament, de l’amistat i de l’art.

Encuentroelemadrid.es Raons D Estat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Raons D Estat en formato PDF. El libro Raons D Estat en formato MOBI. El libro Raons D Estat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Maria Serra. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Raons d'Estat by Ana San Martín & Xavi Fernández & Toni ...

Raons es un antiguo pueblo del municipio del Pont de Suert, en la Alta Ribagorza, provincia de Lérida, Cataluña, España.Formó parte al mismo tiempo (la línea del término pasaba por el medio del pueblo) de los antiguos términos de Llesp (parte occidental) y Malpàs (la oriental) desde la promulgación de la Constitución de Cádiz, en 1812, hasta su incorporación al Pont de Suert en 1968.

Loterías y Apuestas del Estado - Venta oficial online de ...

Raons de pes és una sèrie que consta d'onze programes basats en els 175 motius per a l'Estat propi, que s'emet setmanalment per ETV…