La Costella D Adam

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Costella D Adam.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,34 MB
ISBN
9788416310128

Per unes irregularitats comeses en l’exercici de les seves funcions, el policia Rocco Schiavone és enviat a la vall d’Aosta, que tot i estar situada a la península Itàlica, per a un romà com ell és ben bé com ser desterrat a Mart. Envoltat de muntanyes imponents, tenallat per un fred glacial i desconcertat davant del caràcter circumspecte dels habitants de la vall, en Rocco encara el seu segon cas amb el mateix tarannà de sempre, irritable i transgressor fins al límit del que és permissible, però imbuït d’un profund sentit de la justícia.Quan un dia una dona apareix morta a casa seva i, en la penombra, s’escampen les seqüeles del que en aparença ha estat un robatori amb violència, el viceqüestor Schiavone es resisteix a creure el que és evident. Una sèrie de coincidències i divergències, sumades a l’ambigüitat d’alguns personatges, transformarà gradualment l’escenari del crim en una espessa boira de misteris. Per dissipar-la, en Rocco posarà en pràctica el seu contundent mètode particular, basat en la intuïció, l’astúcia, una lleialtat indestructible a la seva gent de confiança i una certa tendència a fer justícia pel seu compte.Empès pel seu característic mal humor i la seva irreductible tenacitat, Schiavone aconsegueix que cada interrogatori faci créixer la curiositat del lector. La cohesió geomètrica de les ...

Encuentroelemadrid.es La Costella D Adam Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Costella D Adam en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de La Costella D Adam en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Costella D Adam en tu teléfono, tableta o navegador!

La Costilla de Adán (1949) - FilmAffinity

Adam (en hebreu אָדָם, Adam, «tel·lúric»; en àrab آدم, Ādam) fou el primer home, segons el Gènesi, i com a tal el veneren el judaisme, el cristianisme, l'islam i altres religions menors.. Alguns investigadors veuen en el mite mesopotàmic d'Adapa un antecedent al mite d'Adam. Adapa priva la humanitat i a si mateix de la immortalitat.

La costilla de Adán | 50 películas que deberías ver antes ...

La costilla de Adán, también conocida científicamente con el nombre de Monstera Deliciosa, es una planta de la familia de las Aráceas procedente de las selvas tropicales de algunas regiones de México.Este tipo de planta se caracteriza por tener unas hojas grandes de color verde oscuro con numerosas particiones simulando una especie de planta, de ahí su nombre común.