Oliba Episcopus: Mil·lenari D Oliba, Bisbe De Vic

NOMBRE DEL ARCHIVO
Oliba Episcopus: Mil·lenari D Oliba, Bisbe De Vic.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,88 MB
ISBN
9788409050215

Catàleg de l’exposició Oliba Episcopus realitzada al Museu Episcopal de Vic ens apropa al temps i a la personalitat de l’Abat Oliba en les acaballes del món carolingi i l’emergència de la Catalunya comtal.

Encuentroelemadrid.es Oliba Episcopus: Mil·lenari D Oliba, Bisbe De Vic Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Oliba Episcopus: Mil·lenari D Oliba, Bisbe De Vic en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Oliba Episcopus: Mil·lenari D Oliba, Bisbe De Vic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Oliba Episcopus: Mil·lenari D Oliba, Bisbe De Vic en tu teléfono, tableta o navegador!

Oliba Episcopus. Mil·lenari d'Oliba, bisbe de Vic. - YouTube

T'imagines fer un viatge en el temps rere els passos de l'abat i bisbe Oliba? Visita l'exposició Oliba episcopus amb en Marc Sureda! On? Museu Episcopal de Vic. Plaça del Bisbe Oliba 3 - ... et guiarà pels comtats catalans de l'any 1000 tot descobrint els principals punts d'interès de la Ruta de l'abat i el bisbe Oliba . Dimarts 6 de ...

Museu Episcopal de Vic | Comunitat de Turisme

A finals del 1017 fou elegit bisbe de la seu de Vic. A la mort del bisbe Borrell d'Ausona, en el 1018, Oliba és odenat bisbe i inicia el seu ministeri episcopal com a bisbe de Vic. Essent bisbe de Vic, en el 1020, va restaurar la ciutat i l'església de Manresa, devastades durant la invasió sarraï-na.