Bleach Catalan Nº 42

NOMBRE DEL ARCHIVO
Bleach Catalan Nº 42.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,25 MB
ISBN
9788415830269

Ichigo Kurosaki no és un noi de quize anys normal i corrent... pot veure esperits i té un contacte innat amb el més enllà, del que traurà profit després de conèixer a un shinigami (àngel de la mort) que li proporciona una espasa a joc amb les seves habilitats. Bleach és el manga que ha arrasat al Japó. Es tracta d´una sèrie oberta que cada mes guanya nous incondicionals.

Encuentroelemadrid.es Bleach Catalan Nº 42 Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Bleach Catalan Nº 42 en formato PDF. El libro Bleach Catalan Nº 42 en formato MOBI. El libro Bleach Catalan Nº 42 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tite Kubo. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Listado Manga

Conoce a Ichigo Kurosaki, un joven estudiante que acaba convertido en Shinigami para proteger a los inocentes con Bleach, disponible en Crunchyroll.

Bleach Catalan 42 (Comic)

Bleach 42 Shock of the queen ... BLEACH (CATALÀ) V1 42 . Panini Manga. Autores. ... Bleach és el manga que ha arrasat al Japó. Es tracta d´una sèrie oberta que cada mes guanya nous incondicionals. También pueden interesarle los siguientes productos. Bleach 2