Dietari Secret

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dietari Secret.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,99 MB
ISBN
9788475026817

Dietari secret és la primera traducció al català duna àmplia selecció de fragments de lobra més influent a lhora de crear la llegenda negra que, durant segles, ha planat sobre la família Borja, el Líber notarum de Johannes Burckard, mestre de cerimònies de cinc papes del Renaixement. Els textos traduïts aquí corresponen al pontificat del segon papa Borja. A través daquest dietari ens endinsem en la vida quotidiana del Vaticà, de primera mà i sense intermediaris, segons la mirada, subjectiva, de la persona que durant més temps va estar més a prop dAlexandre VI, els seus fills i les seves amants. El lector es veurà immers en un món llunyà en el temps però molt proper, perquè no difereixen gaire les maneres de ser i de fer dels homes i les dones del segle XV dels del segle XXI. La vida ens iguala: naixements i morts, enamoraments i odis, enveges i recels, passions i mesquineses. Tot cap al diari de Burckard perquè retrata la societat del seu temps i en descriu la història.

Encuentroelemadrid.es Dietari Secret Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Dietari Secret con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Dietari Secret en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dietari Secret y otros libros de Johannes Burckard, Mariangela Vilallonga.

Dietari secret: Amazon.co.uk: Maria Lluisa Amoros: Books

Dietari secret | La Letizia, remenant per les golfes de casa els seus avis, a Cambrils, troba un dietari que va escriure la seva àvia cinquanta anys

Encuentra aquí información de Dietari secret; Maria Lluïsa ...

DIETARI SECRET (ISBN mkt0002808295). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano, leer online la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.