Dietari Secret

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dietari Secret.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,44 MB
ISBN
9788475026817

Dietari secret és la primera traducció al català duna àmplia selecció de fragments de lobra més influent a lhora de crear la llegenda negra que, durant segles, ha planat sobre la família Borja, el Líber notarum de Johannes Burckard, mestre de cerimònies de cinc papes del Renaixement. Els textos traduïts aquí corresponen al pontificat del segon papa Borja. A través daquest dietari ens endinsem en la vida quotidiana del Vaticà, de primera mà i sense intermediaris, segons la mirada, subjectiva, de la persona que durant més temps va estar més a prop dAlexandre VI, els seus fills i les seves amants. El lector es veurà immers en un món llunyà en el temps però molt proper, perquè no difereixen gaire les maneres de ser i de fer dels homes i les dones del segle XV dels del segle XXI. La vida ens iguala: naixements i morts, enamoraments i odis, enveges i recels, passions i mesquineses. Tot cap al diari de Burckard perquè retrata la societat del seu temps i en descriu la història.

Encuentroelemadrid.es Dietari Secret Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Dietari Secret en formato PDF. El libro Dietari Secret en formato MOBI. El libro Dietari Secret en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Johannes Burckard, Mariangela Vilallonga. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Dietari secret, novel.la de Maria Lluïsa Amorós

Dietari secret. Dietari secret. Sinopsi: La Letízia, remenant per les golfes de casa dels seus avis, a Cambrils, troba un vell quadern. És un dietari que va escriure la seva àvia cinquanta anys enrere i que li revelarà un món passat ple de misteri i acció.

Dietari secret: Amazon.co.uk: Maria Lluisa Amoros: Books

Dietari Secret (Gran Angular) PDF Download Dietari Secret (Gran Angular) PDF Download just only for you, because Dietari Secret (Gran Angular) PDF Download book is limited edition and best seller in the year. This Dietari Secret (Gran Angular) PDF Download book is very recommended for you all who likes to reader as collector, or just read a book to fill in spare time.