Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull

NOMBRE DEL ARCHIVO
Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,61 MB
ISBN
9788496700062

L’exrector de la Universitat Ramon Llull i actual professor de l’IQS ens apropa a la fundació de la primera universitat privada d’Espanya, nascuda l’any 1991 amb la intenció de potenciar un ensenyament de qualitat de la mà de la unió d’un grup de centres amb llarga tradició formativa. El llibre fa una crònica de la creació, evolució i consolidació d’un model d’universitat que avui és un referent nacional i internacional.

Encuentroelemadrid.es Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull en formato PDF. El libro Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull en formato MOBI. El libro Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miquel Gassiot. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Centre de Documentació Ramon Llull - Centre Llull UB

Ramon Llull va néixer a Mallorca cap a 1232 en el si d'una societat complexa, on eren presents una diversitat de credos, de races i de costums. A més dels nous dominadors catalans, hi havia també pobladors occitans, grups estables de mercaders genovesos i pisans, comunitats jueves i, sobretot, musulmans, que constituïen una tercera part de la població.

Com va néixer la Universitat Ramon Llull: Miquel Gassiot i ...

Ramon Llull. A los treinta y dos años, y según cuenta en Vida coetánea, se le apareció el propio Jesucristo. Su interpretación de los hechos fue decisiva para su carrera posterior: Cristo le pedía que abandonara la mundanidad y se pusiera a su servicio.