Les Estacions De L Any

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Estacions De L Any.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,17 MB
ISBN
9788417492885

Descobreix el món de forma divertida a través de les pàgines d'aquest llibre, en el que trobaràs respostes a moltes preguntes per a nens i nenes de 2 a 4 anys. Per què les fulles canvien de color? Què fan els animals a l'hivern? Com és la pell de gallina? Un llibre de coneixements bàsics per a nens i nenes, amb nombroses solapes que permeten entreveure processos, moviments i seqüències, dibuixos detallats amb grans descobriments i textos senzills per llegir i explicar.

Encuentroelemadrid.es Les Estacions De L Any Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Les Estacions De L Any con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Les Estacions De L Any en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Estacions De L Any y otros libros de Vv.aa..

Les Estacions - YouTube

Estacions de l'any. L'espai "Méteo K" explica, en aquest capítol, les principals característiques de les quatre estacions de l'any. Les estacions es defineixen per quatre posicions oposades. Quan a l'hemisferi nord és estiu, al sud és hivern.

Les estacions del any | EL RACO DEL MENUT

Les estacions de l'any Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors: Amazon.es: Estel Baldó, Rosa Gil, Maria Soliva: Libros