El Monestir De Ferrara

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Monestir De Ferrara.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,18 MB
ISBN
9788496496408

Entre els anys 1537 i 1539, el monestir caputxí de Ferrara va acollir, entre els seus murs, la presència d’una dona excepcional, Vittoria Colonna, poeta i intel·lectual del Renaixement italià, que l’havia ajudat a fundar a instàncies del reformador Bernardino Ochino. L’artista, a punt de fer cinquanta anys, hi va encetar una correspondència apassionada amb un altre geni de l’època, Michelangelo Buonarroti, amb el qual sempre la va unir una infranquejable amistat. A la tardor de la seva vida, Vittoria escriu a Michelangelo el que ha significat per a ella viure vinculada a la bellesa i a l’art i fins a quin punt la seva pretensió ha estat la mateixa que la de tots els éssers humans, voler vèncer la mort. Però la vida de Vittoria es veurà amenaçada per unes intrigues que impliquen fins i tot el Papa Pau III, Alessandro Farnese, que està obsessionat a mantenir-se en el poder a qualsevol preu. ¿Podran l’amor i l’esperança erigir-se victoriosos o, per contra, els interessos i l’ambició els destruiran? Una història meravellosa que contraposa la grandesa dels esperits lliures a la misèria de molts éssers humans. Un cant a l’art i a la bellesa, a l’amor i a la vida per damunt de tot, com a úniques forces capaces de reconciliar-nos amb el món i amb nosaltres mateixos.

Encuentroelemadrid.es El Monestir De Ferrara Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Monestir De Ferrara en formato PDF. El libro El Monestir De Ferrara en formato MOBI. El libro El Monestir De Ferrara en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isabel Clara. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

El Monasterio de Santa María de Poblet en Tarragona

El Monestir de Ferrara on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

El monestir de sant llorenç de munt - FERRANDO I ROIG ...

Monasterio de Santa María de Pedralbes. Introducción. Situado en la parte alta de la ciudad de Barcelona, concretamente en el entorno del exclusivo barrio de su mismo nombre, el Real Monasterio de Santa María de Pedralbes se presenta como uno de los conjuntos monumentales más destacados del gótico catalán, habiendo sido, igualmente, uno de los centros de poder más relevantes de la Baja ...