El Monestir De Ferrara

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Monestir De Ferrara.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,39 MB
ISBN
9788496496408

Entre els anys 1537 i 1539, el monestir caputxí de Ferrara va acollir, entre els seus murs, la presència d’una dona excepcional, Vittoria Colonna, poeta i intel·lectual del Renaixement italià, que l’havia ajudat a fundar a instàncies del reformador Bernardino Ochino. L’artista, a punt de fer cinquanta anys, hi va encetar una correspondència apassionada amb un altre geni de l’època, Michelangelo Buonarroti, amb el qual sempre la va unir una infranquejable amistat. A la tardor de la seva vida, Vittoria escriu a Michelangelo el que ha significat per a ella viure vinculada a la bellesa i a l’art i fins a quin punt la seva pretensió ha estat la mateixa que la de tots els éssers humans, voler vèncer la mort. Però la vida de Vittoria es veurà amenaçada per unes intrigues que impliquen fins i tot el Papa Pau III, Alessandro Farnese, que està obsessionat a mantenir-se en el poder a qualsevol preu. ¿Podran l’amor i l’esperança erigir-se victoriosos o, per contra, els interessos i l’ambició els destruiran? Una història meravellosa que contraposa la grandesa dels esperits lliures a la misèria de molts éssers humans. Un cant a l’art i a la bellesa, a l’amor i a la vida per damunt de tot, com a úniques forces capaces de reconciliar-nos amb el món i amb nosaltres mateixos.

Encuentroelemadrid.es El Monestir De Ferrara Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Monestir De Ferrara en formato PDF. El libro El Monestir De Ferrara en formato MOBI. El libro El Monestir De Ferrara en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isabel Clara. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

EL MONESTIR DE FERRARA | ISABEL CLARA | Comprar libro ...

El Monestir de Santa Maria de Pedralbes pertany a l'orde de les clarisses situat al barri de Pedralbes de Barcelona. Els seus edificis formen un notable conjunt monumental d'estil gòtic. Des del mes de març del 2012, el Monestir de Pedralbes és un centre patrimonial adscrit a l'Institut de Cultura de Barcelona.

Ferrara, un día en la ciudad más apacible de la Emilia ...

El Monasterio de Poblet es el más importante de los 3 monasterios que forman la que es conocida como Ruta de Císter de Catalunya y, además, el de mayor tamaño dentro de los monasterios cistercienses de toda Europa. Una auténtica joya medieval que tiene merecida su inclusión dentro de la lista del Patrimonio de la Humanidad.