L Esclava De Blau

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Esclava De Blau.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,32 MB
ISBN
9788466409384

L’única propietat que hereta Diomedes d’Atenes del seu difunt oncle quan arriba a Roma és una jove esclava de vint anys, tan atractiva com enigmàtica, que coneix com ningú la professió del seu antic amo: la d’investigador privat. Diomedes, tot i la seva inexperiència, haurà d’enfrontar-se amb l’ajut de la seva esclava als criminals més intel·ligents i els casos més inexplicables per guanyar-se la vida i poder pagar els antics deutes de l’oncle.

Encuentroelemadrid.es L Esclava De Blau Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Esclava De Blau con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de L Esclava De Blau en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Esclava De Blau y otros libros de Joaquim Borrell Garcia.

L ESCLAVA DE BLAU | JOAQUIM BORRELL GARCIA | Comprar libro ...

Joaquim Borrell va nàixer a València (1956), on treballa de notari després d'haver exercit aquesta professió a Lleida durant molts anys. A Columna ha publicat les novel·les El bes de la nivaira (Premi Serra d'Or de novel·la juvenil 1991), L'esclava de blau i La llàgrima d'Atenea.

L'esclava de blau (Columna jove): Amazon.es: Borrell ...

L'esclava de blau book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. El ateniense Diomedes llega a Roma para hacerse cargo de la herenc...